Diensten

Hét adres voor tuinhuizen, garages, carports, overkappingen, bergingen, aanbouwingen en dierenverblijven! Bent u op zoek naar één van de bovenstaande producten? Bij “Houtbouw G van der Wal” vindt u een ruim assortiment aan kant-en-klare en maatwerk mogelijkheden.

Kwaliteit
Houtbouw G. van der Wal is een gespecialiseerd houtbouwbedrijf. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid met als slogan “Hou ’t bij Hout!” Elke constructie wordt individueel door onze bekwame vakmensen tot in de puntjes afgewerkt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen of wilt u een eigen ontwerp van een houten bouwwerk, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u toch op het laatste moment nog aanpassingen? geen enkel probleem, wij luisteren graag! Alles wordt vervaardigd met de beste materialen.

Plaatsing
Wilt u de plaatsing zelf doen, geen probleem, onze plaatsers geven u met een glimlach de richtlijnen. Laat u het werk liever uitvoeren door Houtbouw G. van der Wal dan hoeft u enkel maar toe te kijken. Houtbouw G. van der Wal zorgt ervoor dat uw bouwwerk het pareltje wordt van uw tuin. Verder kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere zaken zoals de aankoop van een nieuwe schutting, overkapping of een dierenverblijf. Elk bouwwerk wordt individueel door onze bekwame vakmensen tot in de puntjes afgewerkt.

Maatwerk
Geheel naar wens op maat gemaakt met gebruik van hoogwaardige en duurzame houtsoorten.

Montage
Professioneel gemaakt en professioneel gemonteerd. Bij Houtbouw G van der Wal bent u verzekerd van een gedegen service van A tot Z!

Middels deze website geven wij u een impressie van uiteenlopende mogelijkheden. Neem geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak of offerte van uw wens.